søndag den 1. august 2010

Turen til Nicaragua

Vi stod tidligt op i gaar for at begynde rejsen mod Nicaragua. Det foerste stykke af turen fik vi et lift af nogle piger fra det hostel, vi boede paa, som alligvel skulle den vej. I Liberia hoppede vi saa paa en bus, der koerte os til graensen, hvor man blev sat af og saa maatte gaa over. Det var en rimelig lang gaatur med vores store oppakning, men efter at have vist pas et hav af gange, kom vi ind i Nicaragua og fandt en bus til Rivas. Da vi ankom til Rivas, blev vi sat af i midten af ingenting og fik at vide, at vi bare skulle vente paa bussen til Granada der. Heldigvis kom den efter 30 minutter:) 
Midten af ingenting......

Det gik overraskende godt med at komme frem til Granada, selvom det foregik med offentlig transport, og vi absolut var i undertal som turister:)

Granada er en utrolig smuk by i koloni-stil. Der er fyldt med gamle smukke farverige bygninger, og gaderne myldrer med gadesaelgere og hestevogne.
Den store kirke midt i Granda.


Vi ankom ved middagstid, og var rigtig sultne, da vi ikke havde faaet andet end en croissan til morgenmad. Saa vi havde travlt med at faa tjekket ind og finde et sted at spise. Til vores store skuffelse fik vi bestilt noget meget maerkeligt mad, der mest af alt lignede havregroed, men rent faktisk var en eller anden kyllingeret....oev..
Aftensmaden var noget mere successfuld og blev spist paa en hyggelig restaurant, som ligger paa den gade, hvor vi bor. Her er begraenset adgang for biler og fyldt med udendoers restauranter, saa det giver en skoen stemning.
Venter paa maden :)
Missekatten, der bor paa vores hostel
Generelt er vejret meget bedre her i Granada end det var i Tamarindo, og regnen begraenser sig i oejeblikket til kun at komme om aftenen. En anden fantastisk ting er at alt er langt billigere end Costa Rica:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar