torsdag den 29. juli 2010

Tamarindo

For 2 dage siden forlod vi Santa Teresa for at koere til Tamarindo.

P.g.a de daarlige busforbindelse valgte vi at flotte os og betale for at blive koert med en shuttle bus, saa vi kunne spare en del timer og besvaer. Det viste sig at vaere en god ide, for vi faldt i snak med to andre, der ogsaa skulle samme sted hen, saa det har vaeret rart med lidt selskab:)


Vores hostel er super hyggeligt, endnu engang er der koekken, saa vi selv kan kokkere lidt og de andre, der bor der er folk, som har vaeret der i en laengere periode, saa stemningen er dejligt afslappet. Stort plus er desuden at der er gratis cykler vi kan bruge, saa vi kan komme lidt omkring.

Dagene er blevet brugt paa at forsoege at blive bedre til at surfe. Det har resulteret i, at vi begge er gule, blaa og  oemme over det meste af kroppen. Desvaerre maa jeg konkludere, at jeg nok ikke helt skal satse paa den helt store surfkarriere, men har trods alt haft det super sjovt og faaet traenet muskler, jeg ikke vidste jeg havde.

Eftermiddagene bruger vi generelt paa at slappe af fordi det styrter ned, saa man gider ikke rigtig gaa udenfor. Desvaere faar regnen ikke alle myggene til at forsvinde, saa jeg ligner efterhaanden en med skoldkopper. Det klarer dog som regel op igen om aftenen, saa regnen har vi laert at leve med, men myggene driver os til vanvid....
Marie er hoppet med paa ideen med Nicaragua, saa planen er at smutte derop om et par dage, naar vi har nydt Tamarindo nok.
Tamarindo er en noget stoerre by end Montezuma og Santa Teresa, saa der er masser af restauranter og butikker, saa i dag er vi taget paa sightseeing rundt i byen paa vores cykler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar