mandag den 26. juli 2010

Santa Teresa

Efter 2 overnatninger i Montezuma tog vi videre nordpaa til en anden lille surfer by, Santa Teresa. Denne by er meget autentisk og mest henvendt til folk, som bare vil surfe hele dagen.
Et billede af hovedgaden...

Vores hostel har vaeret rigtig fint, vi har haft eget bad og toilet, hvilket har vaeret en stor luksus. Der er fyldt med haengekoejer, saa man kan ligge og dase og saa er der et faelleskoekken, saa man ikke behoever gaa ud og spise hele tiden.


Lidt billeder fra Tranquillo hostel i Santa Teresa.

Derfor valgte vi at tage en tur paa surfkursus i gaar. Det var rigtig sjovt og mega haardt......forstaar godt hvorfor alle surfere er saa veltraenede....Det gik egentlig overraskende godt for baade Marie og jeg, saa vi har begge mod paa at der skal traenes meget mere, saa vi kan blive staaende en del laengere tid paa boardet.
 Stranden lige inden solnedgang.

I dag er vi staaet op til oesende regnvejr, saa vi er ret spaendte paa, hvordan vores koeretur til Tamarindo kommer til at gaa. Det skal lige naevnes, at i dette omraade af landet er der primaert jordveje, og naar det kombineres med store maengder vand, bliver der serioest mudret og fyldt med store huller.
Kombinationen af meget hoej luftfugtighed og hoej varme resulterer i, at man altid har daarlig haardag og enhver form for makeup er haabloest, saa det her er altsaa, hvordan vi nu engang ser ud det meste af tiden...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar