tirsdag den 6. juli 2010

Fra LA til San Francisco

Endelig er vi kommet i naerheden af en internet cafe, saa det er muligt at opdatere bloggen for foerste gang. Vi har indtil videre brugt 5 dage paa motorcyklerne, som er to store Harley Davidson motorcykler, med dejligt store bagsaeder med armlaen og det hele, saa Kirsten og jeg kan sidde godt. Der er sket en hel masse undervejs, saa jeg har lavet et lille resume af hvad vi har lavet.

Vi startede ud onsdag med at faa udleveret motorcyklerne, og sjaeldent har vi set far glaede sig saa meget til at komme af sted..... det var helt som et barn juleaften...vi koerte derefter til Bakersfield, hvor vi overnattede paa et motel, med en lille pool, saa vi kunne blive koelet lidt af efter turen.




Dag 2 koerte vi til nordpaa mod Sequiora Nationalpark, igennem masser af store aabne vidder. Vores plan om at koere igennem parken blev spoleret, da der var en bil, som gik i brand inde i parken.

Det resulterede i at hele parken blev spaeret af, og vi blev holdt tilbage paa en parkeringsplads i 3 timer indtil vi opgav og valgte at vende om og finde et sted at overnatte. Vi fandt et fint motel med pool, saa vi skyndte os at hoppe i vandet og hyggede os med vandkamp, til det var tid til at finde noget aftensmad.

Dag 3 koerte vi igennem national parken, hvor vi saa kaempe traer. Det var en fantastisk smuk tur, med vildt flot udsigt, helt klart et plus at vaere paa motorcykel, for saa faar man virkelig det hele med.

Kaempetrae
Vi valgte at overnatte lige udenfor Yosemite Nationalpark, saa vi kunne vaere friske naar vi koerte igennem den. Det blev paa en mega hyggelig lille ranch med veranda og pejs i faellesstuen og generelt en helt fantastisk stemning.

Billeder fra Sky Ranch
Vi spiste den laekreste aftensmad som bestod af kaempemaessige okseboeffer. Dagen efter blev morgenmaden blev indtaget paa verandaen, som Brian og Kirsten havde vaeret nede og koebe i byen.

Dag 4 gik turen videre igennem Yosemite Nationalpark, som var en rigtig flot oplevelse, dog var der flere end os som havde besluttet at besoege parken, saa der var temmelig mange mennesker.

Vi koerte videre nordpaa mod Tahoe, hvor vi undervejs stoppede op og saa rodeo i en lille by langt ude paa landet. Dagen sluttede i South Lake Tahoe, hvor vi overnattede paa et motel meget taet paa soen. Da det var deres Nationaldag blev det fejret med det vildeste fyrvaerkeri nede ved soen.
Lidt stemning fra koereturene.

Dag 5, som saa er i dag, er gaet med at koere fra Tahoe til San Francisco. Her er planen at vi vil blive 2 naetter, saa Kirsten og jeg kan faa en lille pause fra bagsaederne, og vi kan se lidt af byen.
Kattedame i San Francisco

Ingen kommentarer:

Send en kommentar