tirsdag den 10. august 2010

Manuel Antonio

Jeg forventede egentlig, at vi ville befinde os i La Fortuna paa nuvaerende tidspunkt, men undervejs i bussen til San Jose blev planerne aendret, da vi fandt ud af, at vi egentlig ikke havde saa meget lyst til at kigge mere paa vulkaner. Vi er nu havnet I Quepos ved Manuel Antonio nationalparken.
Vi tog som sagt fra Nicaragua og skulle forbi San Jose, have en enkelt overnatning og saa videre til La Fortuna...ifoelge den oprindelige plan. Turen fra Nicaragua tog dog lige 3 timer laengere end beregnet, og da vi naaede frem til San Jose, blev vi sat af i den skumle ende af byen (der er faktisk mange skumle ender :). Det var moerkt, styrtede ned, ingen taxier og vi var temmelig traette. Da vi endelig fandt en taxi og kom til vores hostel, viste det sig, at det eneste ledige, de havde, var 2 madrasser i TV stuen. Desperate efter at stoppe vores rejse accepterede vi det, hvilket resulterede i meget lidt soevn, da alle vandrede igennem lokalet hele natten....forhaabentlig behoever vi ikke det igen :)
Tidligt om morgenen smuttede vi til busstationen og smuttede med en bus til Quepos. Her bor vi paa et super hyggeligt hostel, hvor der er en masse soede mennesker, saa vi hygger os rigtig meget om aftenen. Det dejlige eksotiske klima resulterer i spaendende dyr, som ogsaa besoeger vores vaerelse.....
Skorpion vi fandt paa vores vaerelse...
Vi bor kun 15 minutter udenfor nationalparken, saa den foerste dag tog vi en tur paa den offentlige strand, der ligger lige udenfor parken. Rigtig laekker strand med palmer, masser af laekre restauranter og hyggelig stemning.

I dag, mandag, havde vi booket en sejltur rundt i mangrove skoven. Vi blev afhentet ved middagstid, saa formiddagen blev brugt paa lidt shopping i byen....total optur naar man finder lille boghandel, der har brugte danske boeger til 20 kr.
Turen med sejlbaaden varede et par timer, og var super cool. Vi maa nok indroemme at vi synes det er lidt sjovere at kigge paa vilde dyr, en mishandle os selv med sindsyge vandreture :)
Vi saa en masse dyr, saa endnu engang foelger der lige en virtuel tour.

find slangen.....

1 kommentar:

  1. Fy for den lede!! Håber ikke der var nogle af dem på jeres værelser også:)

    SvarSlet