tirsdag den 19. oktober 2010

Trecking i Chiang Mai

Sidder lige nu og nyder min sidste aften i Chiang Mai inden turen igen går sydpå med natbussen i morgen aften. De sidste 2 dage har jeg været på trecking tur sammen med en gruppe på 14 mand.
Vi startede med at besøge et lokalt marked og en landsby, hvorefter vi vandrede op til et vandfald, hvor vores frokost blev indtaget fra en lille plastikpose, hvilket er den foretrukne opbevaring for food-to-go her.
Efter vores frokost pause stod den på 3 timers temmelig hård vandring op ad bjerget, hvilket resulterede i en del prusten og stønnen fra hele gruppen. Vi ankom til sidst til vores lille landsby, hvor vi skulle overnatte. Landsbyen er beboet af Karen-folket, som lever forholdsvis primitivt sammenlignet med os.


Deres huse er bygget på stolper, for at grisene og hønsene ikke skal komme rendende ind i tide og utide. Vi blev indlogeret i en hytte, hvor hver havde en madras, et myggenet og en stak tæpper.

Aftensmaden, som bestod afen risret og suppe, indtog vi på terrassen i stearinlysenes skær. Bagefter blev der tændt op i bålet, børnene fra landsbyen underholdte os med sang og vores guide underholdte med jokes efter, at han havde fået drukket sig lidt vissen i deres hjemmebrændt, spicy water.

Efter en nat med forholdsvis meget søvn til trods for galende haner og en ekstrem tynd madras gik turen videre mod elefanterne.
Vandreturen, der skulle have taget 2 timer, endte med at vare 4 timer, da vi havde et par stykker med, som ikke kunne holde til vandreturen, men vi kom dog frem.
Elefantturen var rigtig sjov. Jeg har aldrig sidder på sådan et kræ før og måtte kæmpe lidt med min højdeskræk i starten.

Efter elefantturen blev vi kørt hen til floden, hvor vores guides stod klar med bambus tømmerflåder, som skulle sejle os ned af floden. Vandet var temmelig koldt, og man blev mega våd, fordi vores guide synes det var super sjovt at sprøjte vand på os i tide og utide, men til trods for det, var det en sjov tur..... Lidt som riverrafting men blot med en bambus flåde i stedet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar